Filtrare dupa

Accesorii

 • Vaza din marmura model VM1

  120,00 RON

  Vaza din marmura model VM1, realizata din marmura alb-gri de Grecia.

 • Fotoceramica Oval

  De la 80,00 RON

  Fotoceramica model Oval, cu ceramica importata din Italia, de foarte buna calitate executata cu atentie. Comercializam o gama variata de fotoceramica. Aceste poze pe ceramica se pot folosi atat pentru decor cat si pentru monumente funerare.

 • Vaza din granit VG1

  200,00 RON

  Vază din granit negru, cu gaura de scurgere pentru apa pentru a preveni spargerea pe timpul iernii, recomandam folosirea unui suport din plastic pentru mentinerea apei pe timpul verii in vaza.

 • Postament din marmura

  Incepand de la 57,60 RON

  Postament din marmura folosit pentru montarea monumentelor funerare din marmura fara cep. Va rugam alegeti de mai jost dimensiunea dorita in functie dimensiunile modelului funerar ales.

  In cazul in care doriti alte dimensiuni diferite fata de ce este prezentat pe site va rugam sa ne contactati utilizant formularul de contact !

 • Fotoceramica Boemia

  De la 110,00 RON

  Fotoceramica model Boemia, cu ceramica importata din Italia, de foarte buna calitate executata cu atentie. Comercializam o gama variata de fotoceramica. Aceste poze pe ceramica se pot folosi atat pentru decor cat si pentru monumente funerare.

 • Vaza din granit VG2

  250,00 RON

  Vază din granit negru, cu gaura de scurgere pentru apa pentru a preveni spargerea pe timpul iernii, recomandam folosirea unui suport din plastic pentru mentinerea apei pe timpul verii in vaza.

 • Fotoceramica Dreptunghi

  De la 90,00 RON

  Fotoceramica model Dreptunghi, cu ceramica importata din Italia, de foarte buna calitate executata cu atentie. Comercializam o gama variata de fotoceramica. Aceste poze pe ceramica se pot folosi atat pentru decor cat si pentru monumente funerare.

 • Vaza din marmura model VM1-...

  80,00 RON

  Vaza din marmura model VM1 cu defecte, realizata din marmura alb-gri de Grecia.

  Produsul prezinta mici defecte cum ar fi fisuri sau bucati sarite din material, produsul este vandut ca si produs cu defecte desi din punct de vedere practic nu prezinta nici o problema doar o problem de aspect vizual.

 • Vaza din marmura model VM2

  150,00 RON

  Vaza din marmura model VM2, realizata din marmura alb-gri de Grecia.