Cum alegi placa funerara pentru gravare?

Cum alegi placa funerara pentru gravare?

11/01/2019 05:52:00 Noutăți   0 Comentarii

1.Selectarea materialului care urmează a fi gravat

Alegerea unei placi funerare pentru un membru al familiei trecut în neființa poate fi adesea o sarcină dificilă. Cum determinați ce tip de gravare este adecvat plăcii funerare pe care ati ales-o? Cunoașterea reglementărilor cimitirului in care se afla monumentul dumneavoastră și discutarea opțiunilor cu firma de monumente, vă va ajuta să luați decizia corecta.

Granitul poate fi găsit într-o vasta gama de nuanțe si culori. Numeroase placi funerare sunt gravate nu numai cu numele și datele decedatului, ci și cu unele simboluri personale. Vi se poate solicita să luați o decizie cu privire la ceea ce este cel mai potrivit pentru persoana iubită trecuta in nefiinţa.

Este posibil să alegeți ceva care să reflecte un aspect important din viaţa sau personalitatea lor - ceva pentru care nu vor fi uitaţi.Este posibil,de asemenea, să alegeți una dintre numeroasele teme simbolice comune, cum ar fi religia, îngerii, porumbeii, florile, crucea, mâinile rugătoare, emblemele reprezentând hobby-uri etc.

De obicei, ideal ar fi sa alegeţi o placa funerara care sa aibă ca material granit sau bronz .Deși a fost deseori utilizata în trecut, marmura nu este recomandată, deoarece are o rezistenta mai scăzute și este mai poroasă.

placi-comemorative-marmura

2. Selectarea versetelor care urmează a fi gravate pe placa funerara

După ce v-ați hotărât asupra tipului de piatră, designul și simbolistica dorita, va trebui sa va decideţi in privinţa versetelor sau citatelor pe cre doriţi sa le vedeţi gravate.Placa funerara va avea gravat,aşadar, numele complet și datele nașterii și morții,la care se mai adaugă versetul ales de dumneavoastră si de familie.Trebuie să planificați cu atenție acest lucru, iar firma de monumente la care a-ţi apelat vă va ajuta, de obicei, cu acest lucru ca parte a serviciilor oferite.

3.Alte accesorii care pot fi adăugate monumentul funerar

Placa funerara va schimba aspectul monumentului, insa pe lângă aceasta puteţi opta si pentru alte accesorii care vor avea ca scop final înfrumuseţarea mormântului.Practica de a adăuga imagini și fotografii pe placa funerara a crescut in ultimii ani in România, iar tehnologia actuala permite si adăugarea fotografiilor ceramice color.Vazele sunt,de asemenea, unele dintre cele mai cerute accesorii – multe persoane duc flori la mormânt in memoria persoanei care a trecut in nefiinţa.În plus, iluminarea este un aspect important pentru înfrumuseţarea mormântului.Lumânările in religia si cultura noastră o însemnătate aparte, iar acum,cu ajutorul tehnologiei,este posibila iluminarea permanenta cu energia solară. Exista o gama variata de lămpi, ingeraşi si cruci care cu siguranţă vor înfrumuseţa mormântul.


Leave a Reply

*
*Not Published
Site url with http://
*