Cu o experiență de peste 20 de ani in tăierea, prelucrarea,finisarea şi fasonarea pietrei venim în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de modele de cruci şi monumente funerare atât din marmură cât şi din granit.

Producția începe cu alegerea blocurilor din cariere de marmură şi granit, urmând apoi tăierea acestora cu fir sau disc diamantat în lespezi cu diverse dimensiuni. In funcție de tipul de produs necesar plăcile rezultate din tăiere sunt prelucrate de mașini automate sau de către sculptorii noștri pentru a da forma dorită pentru faza următoare care constă în finisarea si fasonarea pietrei.

Crucile și monumentele funerare sunt executate cu mare atenție de sculptorii noștri sau de mașini automate cu comandă numerică, ceea ce înseamnă ca putem furniza o gama variata de monumente funerare și cruci unicate, precum și o gama variata de monumente și cruci din marmura și granit în serie respectând cerinţele impuse de clienţii noştrii.

Dispunem de o gamă variată de monumente funerare, cruci, felinare ( candele ), fotoceramică şi postamente pentru lucrări funerare precum și servicii de montaj, inscripționare, fotosablare și recondiționare.

SC MARMOLUX SRL

RO15502064, J16/829/2003

Aleea 1 Simnic nr. 52

Craiova, Dolj

+40 761 137 305