Consumatorii care nu mai sunt clienți sau care își retrag consimțământul de la o companie pentru a-și folosi datele personale, au dreptul să-și ștearga datele personale. Aveți dreptul să solicitați ștergerea unui cont. Odată ce trimiteți solicitarea, contul și datele dvs. personale vor fi șterse. Nu veți mai putea să vă conectați.