Ce tip de felinar funerar să alegeți

Ce tip de felinar funerar să alegeți

01/27/2020 19:56:01 Sa invatam   0 Comentarii

Amenajarea mormintelor în cimitire presupune amenajarea cavoului, montarea monumentului funerar ( cruce ) precum și adăugarea de accesorii ce pot înfrumuseța întreaga lucrare funerară.

            Felinarele funerare din marmură sau granit sunt accesorii ce pot fi adăugate atât pentru frumusețe cât și pentru partea lor practică. Felinarele funerare din marmură și granit pot fi montate atât pe cavou cât și lângă cavou, în funcție de dorința clientului.

Din păcate lumânările clasice nu sunt potrivite pentru o candelă din marmură sau granit deoarece ceara topită poate păta suprafața marmurii sau a granitului. Recomandarea noastră este să nu folosiți lumânările clasice, puteți folosi acele lumânări cu suport din plastic ( candelă ) din care nu se poate scurge ceara topită.  În cazul în care doriți să folosiți și lumânările clasice care se găsesc de obicei in biserica, recomandat este să folosiți felinarele din metal.

Felinarele din metal sunt potrivite atât pentru lumânările clasice cât și pentru candele având avantajul de a fi rezistente la efectele cerii topite, de asemenea felinarele din metal pot fi ușor curățate de ceară.

Un dezavantaj al felinarelor din metal este durata de viață redusă din cauza intemperiilor, în timp metalul va rugini și acestea vor trebui înlocuite. Puteți prelungi durata de viață a candelelor din metal prin revopsirea acestora atunci când acestea ruginesc.

Vă recomandăm să alegeți felinarul funerar potrivit nevoilor dumneavoastră și șă luați în considerare avantajele și dezavantajele oferite de acestea.

Tags: felinar

Related Posts:

Comments ()


Leave a Reply

*
*Not Published
Site url with http://
*