Monument granit 004 model G112

Referinţă: G112
Contine Dimensiuni
Monument 90x55x8 CM
Postament (baza) 90X13X8 CM
Vaze (optional) 25X10X10 CM

Monumentul din granit 004 model G112 este soluția potrivită pentru cei ce doresc să îşi arate ultimul omagiu pentru persoanele dragi, care au părăsit lumea aceasta. Obiectul funerar este rezistent, durabil şi vine cu aspect elegant, menit să înnobileze locul sacru. Monumentul poate fi inscripţionat, la comandă, cu mesaje de adio. 

1.700 RON
Disponibilitate:
In stoc
Executare in 7-10 zile lucratoare.
Culoare material:
  • Gri deschis
Doriti si vaze ?:
  • Fara vaze
  • Doresc o vaza
  • Doresc doua vaze
Doriti inscrpionare ? ( max. 50 caractere in pretul afisat):
  • DA, DORESC INSCRIPTIONARE
  • NU DORESC INSCRIPTIONARE
Cantitate:

Comanda telefonica
Livrare de la daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile
Contine Dimensiuni
Monument 90x55x8 CM
Postament (baza) 90X13X8 CM
Vaze (optional) 25X10X10 CM

Monumentul din granit 004 model G112 este piesa centrală care contribuie la realizarea unui decor funerar elegant, rafinat. Obiectul funerar este realizat din granit, piatră naturală cu proprietăți deosebite, care are o rezistență ridicată în condiții meteo extreme. Modelul propus nu este doar rezistent, dar este şi expresiv. Designul propus fiind menit să completeze un ansamblu funerar disting. Piatra funerară, este compusă din baza stabilă, ce permite montarea facilă, şi corp cu design modern şi elegant. Pe suprafața monumentului funerar se pot inscripţiona, la comandă, mesajul de adio sau ultimele gânduri adresate defunctului. 

Monumentul funerar are finisaje impecabile realizate prin tehnici speciale de specialiştii în prelucrarea a marmurei. Este disponibil în varianta standard sau poate fi achiziționat în alte dimensiuni, realizate la comandă. 

 

G112

Produse din aceeași categorie