Monument Funerar Granit GG0012  - 1
  • Monument Funerar Granit GG0012  - 1
Monument Funerar Granit GG0012  - 1
  • Monument Funerar Granit GG0012  - 1

Monument Funerar Granit GG0012

Referinţă: GG0012

Un monument Funerar Granit GG0012 reprezintă soluţia de a omagia o viaţă împlinită, plină de fapte bune. Depozitul de cruci vă este alături în dificila şi delicata sarcină de amenajare a locului de veci, furnizând monumente funerare şi cruci din marmură şi granit accesibile.

Disponibilitate:
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:


Comandă rapidă

Livrare de la daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile

Monument Funerar Granit GG0012 - un ansamblu sobru, elegant,  distins

Crucea este simbol al creştinătăţii, al credinţei şi al vieţii veşnice. În tradiţia ortodoxă, crucea din piatră face transcendența între cele două lumi, cea pământească și cea divină. Modelul monument funerar granit GG0012, realizat din cruce de granit, soclu şi postament vă permite să omagiaţi, cu onoare, memoria defunctului trecut în nefiinţă. Prezența acestuia contribuie la desăvârşirea unui ambient sobru, potrivit pentru rugăciune, reculegere şi comemorare. Crucea realizată din granit de înaltă calitate, pare să se înalţe către cer asemeni unei coloane a infinitului. Soclul este solid, asigurând poziţionare corectă și de durată a monumentului. De asemenea este prevăzut cu spaţiu generos pentru inscripţionarea mesajelor de adio. Postamentul vine cu design simplist şi întregeşte întreaga creaţie. 

Întregul Monument Funerar Granit GG0012 este realizat prin tehnici de prelucrare inovatoare, de maeştri pietrari cu experiență, beneficiând de estetică distinsă. Ansamblul Monument Funerar Granit GG0012 impresionează prin linii simple dar puternice, prin tăieturi ample, perfect executate şi prin cromatică puternică. 

GG0012

Fisa tehnica

Opțiuni suplimentare
Inscripționarea nu este inclusă în prețul monumentului,vă rugăm adăugați acest serviciu separat.

Produse din aceeași categorie