Monument Funerar Granit GG0016

Referinţă: GG0016

Un monument funerar granit GG0016 reprezintă o variantă de a vă arăta iubirea faţă de persoanele dragi trecute în nefiinţă. Un astfel de ansamblu funerar se evidenţiază prin design distins, calitate excepțională, durabilitate şi permite crearea unui loc sobru cu impact emoțional puternic. 

Disponibilitate:
Cantitate:

Comanda telefonica
Livrare de la daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile

Monument Funerar Granit GG0016 - un semn de iubire faţă de cei trecuți în eternitate

Moartea unei persoane dragi este o pierdere imensă, ce produce multă tristețe. Ritualul înhumării la creştinii ortodocşi este unul amplu, complex, plin de încărcătură emoţională şi simbolistică. Crucea este unul dintre elementele nelipsite la înmormântări, având semnificaţie profundă. Aceasta face trecerea dintre lumea celor vii şi eternitate. Este unealta care călăuzeşte sufletul celui decedat în lumea de apoi şi totodată indispensabilă în momentul Judecăţii de Apoi. 

Respectarea procesiunilor religioase deosebite aduce linişte sufletească celor rămași în urmă, nu este doar o datorie, dar şi o formă de manifestare a dragostei, aprecierii şi recunoştinţei faţă de persoanele trecute în nefiinţă. Depozitul de cruci vă este alături în sarcina delicată de amenajare a mormântului, a locului special în care își petrec eternitatea persoanele dragi trecute în nefiinţă. 

Modelul de ansamblu monument Funerar Granit GG0016 este unul distins, ce se evidenţiază prin design unic, simbolistică şi sobrietate. Monumentul este format din două blocuri de granit negru decupate în partea superioară ce alăturate formează în centru simbolul crucii. Crucea ce se evidenţiază este imaterială şi accentuează efemeritatea spiritului, făcând-o să pară că transcendența sufletului este o realizate aievea. 

Obiectul monument funerar granit GG0016 este decorat în partea inferioară, prin tehnici speciale, cu îngeri aflați în poziție de rugăciune, ce par să vegheze permanent asupra trupului decedatului. Aparatele speciale utilizate de maeştrii pietrari ai depozitului de cruci şi experienţa vastă a acestora în prelucrarea granitului şi a marmurei sunt detalii ce conferă tuturor produselor funerare personalitate. Îngerii gravaţi pe ansamblul monument funerar granit negru au culori contrastante şi par să denote puritate şi  inocență. Obiectul monument funerar granit GG0016 păstrează elementele specifice ritului creștin ortodox şi ajută la amenajarea unui loc de veci deosebit. 

GG0016

Produse din aceeași categorie