Cruce granit GG0002  - 1
  • Cruce granit GG0002  - 1
Cruce granit GG0002  - 1
  • Cruce granit GG0002  - 1

Cruce granit GG0002

15.000 RON
Pregatire produs pentru livrare: x zile lucratoare
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special


Comandă rapidă

Livrare de la daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile

Descoperă eleganța supremă și eternitatea monumentului funerar Cruce Granit GG0002! Orice cimitir sau loc de comemorare își va transforma aspectul cu această piesă solemnă și rafinată, realizată din granit de cea mai înaltă calitate. 

Cu o culoare profundă, neagră ca noaptea, această cruce funerară este mai mult decât o simplă marcă a unei persoane dragi, este o adevărată capodoperă a artelor funerare. Îmbinând eleganța și durabilitatea granitului, aduce onoare celui care a plecat într-o călătorie eternă.

Dacă dorești să personalizezi această cruce funerară pentru a face un omagiu cu adevărat unic celor dragi, poți alege opțiunea suplimentară de inscripționare cu numele sau un citat special. Această serviciu nu este inclus în prețul monumentului, dar îți oferim posibilitatea de a-l adăuga separat, pentru a completa în mod perfect acest monument.

Fă-i o surpriză deosebită familiei tale sau celor care merită acest cadou special prin comandarea acestei cruce funerare deosebite acum. Sau poți alege să o păstrezi ca o amintire a persoanei scumpe pentru totdeauna.

Nu te mulțumi cu mai puțin! Alege Cruce Granit GG0002 pentru calitate, eleganță și durabilitate. Onorează memoria celor dragi într-un mod deosebit și cere mai multe detalii despre această capodoperă funerară chiar acum!

Specificatii produs:

- Material: Granit

- Culoare material: Negru

- Opțiuni suplimentare: Inscripționarea nu este inclusă în prețul monumentului; vă rugăm adăugați acest serviciu separat.

Fisa tehnica

Material
Granit
Culoare material
Negru
Opțiuni suplimentare
Inscripționarea nu este inclusă în prețul monumentului,vă rugăm adăugați acest serviciu separat.