Promotie Monument Funerar MU2-poza1
  • Monument Funerar MU2-poza1
  • Monument Funerar MU2-poza2
  • Monument Funerar MU2-poza3
  • Monument Funerar MU2-poza4
  • Monument Funerar MU2-poza5
  • Monument Funerar MU2-poza6
Monument Funerar MU2-poza1
Monument Funerar MU2-poza1 Monument Funerar MU2-poza2 Monument Funerar MU2-poza3 Monument Funerar MU2-poza4 Monument Funerar MU2-poza5 Monument Funerar MU2-poza6

Monument Funerar MU2

Referinţă: MU2

Monument Funerar MU2 realizat din marmură de înaltă calitate este opțiunea potrivită pentru amenajarea unui loc de veci sobru şi comemorarea persoanei dragi ce îşi săvârșește somnul veșnic. Elegant, simplu, discret, personal, acestea sunt câteva dintre caracteristicile deosebite ale acestui obiect funerar expresiv.

984 RON
Disponibilitate:
In stoc
Pregatire produs pentru livrare: x zile lucratoare
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Doriti inscrpionare ? ( max. 50 caractere in pretul afisat):
  • DA, DORESC INSCRIPTIONARE
  • NU DORESC INSCRIPTIONARE
Doriti si postament pentru monument?:
  • DA
  • NU
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:

Livrare de la 71 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
71 RON
catre România prin
Livrare estimata: 2 la 3 zile

Monument Funerar MU2 - un omagiu adus persoanei dragi trecute în nefiinţă

Obiectele funerare sunt elemente indispensabile în orice cult religios, au importanță covârşitoare în realizarea obiceiurilor şi îndeplinirea canoanelor specifice.  Aceste monumente funerare au însemnătate adâncă, dar au şi rolul de a crea un spațiu intim de reculegere pentru cei rămași în viață. 

Depozitul de cruci propune o varietate mare de obiecte funerare deosebite, printre care şi modelul de Monument Funerar MU2, un ansamblu simplu, elegant cu detalii stilistice discretă dar puternice ca însemnătate. Monumentul Funerar MU2 potrivit pentru înhumarea persoanelor de religie musulmană este realizat în totalitate din marmură de înaltă calitate. Păstrează aspectul laconic, specific tradiţiei islamiste, însă se evidenţiază prin aspect şi finisaje premium. 

Modelul Monument Funerar MU2 este format din postament stabil şi monument în sine cu formă dreptunghiulară, ușor alungit în partea superioară. Întreaga creație este una rezistentă, ce îşi păstrează aspectul impecabil cu trecerea timpului. Corpul obiectului oferă spațiu valoros pentru scrierea datelor defunctului, dar şi spațiu pentru inscripţionarea unor citate din Coran.

Partea superioară a monumentului Funerar MU2 este ușor ascuţită şi se aseamănă unui obelisc, element cu simbolistică importantă ce face transcendența între cele două lumi. Ca cele mai mult obiecte funerare musulmane, şi acest tip păstrează minimalismul specific, însă impresionează prin calitate superioară, marmura naturală utilizată oferind o coloristică distinsă. 

Cu ajutorul unui obiect funerar - Monument Funerar MU2 - impresionant, pierderea persoanelor dragi poate deveni suportabilă. Amenajarea mormântului nu este doar o obligație a celor rămași în urmă, dar şi o formă exprimare a sentimentelor ce face ca apăsarea sufletească să fie tolerabilă. Locul de veci, nu este doar un mormânt care adăposteşte trupul defunctului, dar este un spațiu de recunoaștere a valorii defunctului, de omagiere a vieții şi faptelor realizate de acesta şi totodată un refugiu spiritual al celor rămași în viață.

 

Dimensiuni monument: 80 x 50 x 6 CM

Dimensiuni postament: 70 x 10 x 6 CM

MU2

Fisa tehnica

Religie
Islamica

Produse din aceeași categorie