Monument funerar M7000 - 3
  • Monument funerar M7000 - 1
  • Monument funerar M7000 - 2
  • Monument funerar M7000 - 3
  • Monument funerar M7000 - 4
  • Monument funerar M7000 - 5
  • Monument funerar M7000 - 6
Monument funerar M7000 - 3
Monument funerar M7000 - 1 Monument funerar M7000 - 2 Monument funerar M7000 - 3 Monument funerar M7000 - 4 Monument funerar M7000 - 5 Monument funerar M7000 - 6

Monument funerar M7000

Referinţă: M7000

Monumentul funerar M7000 completează în mod natural locurile de eternitate. Este un obiect care vă ajută să vă exprimaţi recunoştinţa, dragostea și aprecierea pentru cei dragi care v-au părăsit. Este disponibil în patru variante de dimensiuni diferite. 

Disponibilitate:
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:

Livrare de la daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile

Monument funerar M7000

Monumentul funerar M700 este un obiect distins care vă ajută să exprimaţi aprecierea şi dragostea pe care le-aţi purtat defunctului. Este realizat din marmură fină, atent șlefuită şi este neted la atingere. Aspectul este modern, elegant, cald. Marmura folosită este o piatră naturală cu caracteristici deosebite care se păstrează bine în timp. Nu îşi modifică aspectul odată cu trecerea timpului, nu este afectată de ploaie, vânt, zăpada, ger sau de actiunea puternică a radiațiilor solare. Este prelucrată prin tehnici specifice şi are aspect deosebit, este netedă şi se simte impecabilă. 

Monumentul este realizat dintr-un singur bloc sculptat de marmură însă are trei componente principale. În partea inferioară se remarca baza compactă, perfect dreaptă, robustă care asigura susţinerea. Această parte este delimitată printr-o decoraţiune rotunjită, perfect finisată. Zona de mijloc, pe care se inscripţionează mesajul de veci este creionată în jurul liniilor asimetrice delicate. Asimetriile evidente se observă în cea de-a treia zonă, unde se înalță crucea şi basorelieful în formă de înger. Crucea nu este poziţionată în centrul monumentului, dar adăposteşte basorelieful care are sculptat un  înger ce stă în poziţie de rugăciune. Crucea este simplă, are linii drepte minimaliste şi decupat delicate către margini. Bustul îngerului este sculptat realist. Are aripile strânse şi pare să se găsească în poziție de rugăciune şi veghe. Toate detaliile sunt valorificate prin linii fine şi delicate. Conturul monumentului este bine evidenţiat prin linii curbe, colțuri şi finisaje perfect realizate. 

Monumentul funerar M7000 completează în mod natural locurile de eternitate. Este un obiect care vă ajută să vă exprimaţi recunoştinţa, dragostea și aprecierea pentru cei dragi care v-au părăsit. Este disponibil în patru variante de dimensiuni diferite. 

Poate fi inscripţionat, cu mesajele de veci solicitate. Tehnicile utilizate sunt precise, astfel întregul monument are aspect unitar.  

M7000

Fisa tehnica

Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri

Produse din aceeași categorie