Monument funerar MM0015
  • Monument funerar MM0015
  • Monument funerar MM0015
  • Monument funerar MM0015
  • Monument funerar MM0015
  • Monument funerar MM0015
  • Monument funerar MM0015
  • Monument funerar MM0015
Monument funerar MM0015
Monument funerar MM0015 Monument funerar MM0015 Monument funerar MM0015 Monument funerar MM0015 Monument funerar MM0015 Monument funerar MM0015 Monument funerar MM0015

Monument funerar MM0016

Referinţă: MM0016

Depozitul de cruci vă este alături în momentele delicate, propunând o varietate mare de cruci de marmură, cruci de granit, monumente funerare din piatra naturală.  Obiectul monument funerar MM0016 este un ansamblu funerar minimalist, elegant ce înnobilează orice loc veșnic. Este realizat din marmură de înaltă calitate, cu tăieturi simple dar moderne. 

Disponibilitate:
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:

Livrare de la daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile

Monument funerar MM0016 - simplu, elegant, durabil

Pierderea unei persoane dragi este o tragedie, lasă în urmă durere, tristeţe, mâhnire. Cultul creștin ortodox, a dezvoltat numeroase tradiţii şi obiceiuri legate de înmormântare, iar crucea este un element sacru, prezent în toate progresiile religioase.  Crucea de piatră este simbol al eternităţii, a transcendenţei şi, conform tradiţiei, este indispensabilă la Judecata de Apoi. Simbolistica crucii este puternic împământenită şi nu doar în mediul rural, ci peste tot unde există creştini ortodocşi ce păstrează cu sfințenie riturile religioase. 

Crucea monument funerar MM0016 realizată din marmură de calitate premium este realizată prin tehnici CNC speciale, ce îi conferă aspect distins. Cu design clasic, minimalist şi linii simple reuşeşte să contribuie la crearea unui spaţiu de plângere şi reculegere sobru. Aspectul dominant al acestui ansamblu - monument funerar MM0016 - este accentuat de construcţia compactă, dar şi de crucea poziţionată în partea superioară care pare că se ridică către cer. Prin această poziţionare maiestuoasă crucea  pare să atingă cerul, accentuând credința că este elementul care face legătura dintre lumea celor vii şi eternitate, călăuzind spiritul ce transcende. 

Monumentul MM0016 funerar sub formă de cruce este unul durabil, îşi păstrează aspectul intact în faţa provocărilor naturii şi reuşeşte, cu succes, să se păstreze impecabil cu trecerea timpului. Ansamblul  funerar MM0016 este format din cruce clasică şi suport ce asigură buna susţinere. Reprezintă alegerea potrivită pentru cei ce doresc să omagieze un loc de veci puternic, cu personalitate. 

Depozitul de cruci propune o varietate mare de obiecte funerare, cruci de marmură, cruci de granit, monumente funerare simple din marmură şi granit, monumente funerare clasice din piatra naturală, plăci comemorative, realizate cu precizie ridicată dar şi vaze de marmură sau alte tipuri de obiecte de cult specifice tradiţiilor de înmormântare şi amenajare ale locurilor de veci.

MM0016

Produse din aceeași categorie