Monument funerar M1003  - 2
  • Monument funerar M1003  - 2
  • Monument funerar M1003  - 1
Monument funerar M1003  - 2
  • Monument funerar M1003  - 2
  • Monument funerar M1003  - 1

Monument funerar M1003

Referinţă: M1003

Monument funerar model M1003 din marmura realizat pe comanda in functie de inaltimea, latimea sau grosimea care clientul o doreste. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne sunati !

 

De asemenea puteti alege si inscriptionarea monumentului, pretul se va actualiza automat in functie de toate detaliile care le-ati introdus !

 

Postamentul din marmura se poate achizitiona de aici pentru toate monumentele care depasesc 6CM grosime !

924 RON
Disponibilitate:
Stoc epuizat dar se poate face comanda
Pregatire produs pentru livrare: x zile lucratoare
Alege dimensiunea dorită, pretul se actualizează automat:
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:


Comandă rapidă

Livrare de la 196 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
196 RON
catre România prin
Livrare estimata: 2 la 3 zile

Monument funerar cu cruce M1003 - un omagiu adus persoanei decedate 

Acesta este un monument funerar realizat din marmură, la comandă, în dependență de lățimea, lungimea și grosimea cerută. Monumentul funerar cu cruce M1003 din marmură este rezistent și durabil, având un aspect vizual inedit. Îți oferă posibilitatea să îl ornamentezi după cum îți dorești, având un relief neted și doar un singur ornament în basorelief și anume  coronița cu flori care simbolizează puritatea și veșnicia. Monumentul funerar cu cruce M1003 este elaborat conform tradițiilor religioase din România, având un aspect sobru și maiestuos.

Monument funerar cu cruce M1003 – ai libertatea deplină să alegi inscripțiile

Atunci când te decizi să dai comandă de un monument funerar de acest fel, ești sigur că vei primi un produs rezistent și grandios. Poți adăuga pe monument simboluri care reprezintă doleanțele celui decedat, sau poți alege ceva după gustul tău. Monumentul funerar cu cruce M 1003 este executat cu mare atenție de sculptorii noștri sau de mașinile automate cu comandă numerică, rezultatul fiind un produs unic cu finisaje premium. Specialiștii de la depozitul de cruci au o experiență vastă în prelucrarea pietrei naturale şi realizarea obiectelor funerare de orice fel.

Ce simbol poartă un monument funerar cu cruce

Creștinismul ortodox consideră că monumentele funerare ar trebui să fie așezate pe mormânt doar după ce a trecut un an de la moartea celui decedat. Dar mulți experți sfătuiesc să nu adere la credințele religioase, ci să amplaseze un memorial în funcție de condițiile meteorologice și într-un anumit anotimp al anului. Nu este surprinzător faptul că gândul la marmură îți vine în minte atunci când plănuiești să comanzi un monument funerar pentru mormântul unei persoane dragi. Un monument este pentru veșnicie, este ceea ce duce mai departe urmele celui răposat. Marmura albă-gri este deosebit de frumoasă atunci când strălucește în lumina soarelui pe un gazon verde sau înconjurată de copaci înfloriți.

M1003-110x40x6

Fisa tehnica

Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri
Opțiuni suplimentare
Inscripționarea nu este inclusă în prețul monumentului,vă rugăm adăugați acest serviciu separat.

Produse din aceeași categorie