Monument funerar M1007
  • Monument funerar M1007
  • Monument funerar M1007
  • Monument funerar M1007
Monument funerar M1007
Monument funerar M1007 Monument funerar M1007 Monument funerar M1007

Monument funerar M1007

Referinţă: M1007

Monument funerar model M1007 din marmura realizat pe comanda in functie de inaltimea, latimea sau grosimea care clientul o doreste. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne sunati !

 

De asemenea puteti alege si inscriptionarea monumentului, pretul se va actualiza automat in functie de toate detaliile care le-ati introdus !

 

Postamentul din marmura se poate achizitiona de aici pentru toate monumentele care depasesc 6CM grosime !

1.134 RON
Disponibilitate:
In stoc
Pregatire produs pentru livrare: x zile lucratoare
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Alege dimensiunea dorită, pretul se actualizează automat:
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:

Livrare de la 202 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
202 RON
catre România prin
Livrare estimata: Fara livrare estimata specificata

Monument funerar cruce M1007 – în memoria celor plecați

Un monument funerar din marmură este de o frumusețe rară, care nu va trece neobservat. Monumentul funerar cruce M1007 are culoarea alb-gri și este confecționat din marmură de înaltă calitate. Acesta poate avea dimensiuni variate, în dependență de lățimea, lungimea și grosimea solicitată de client. În România unul dintre cele mai des folosite material pentru elaborarea monumentelor funerare este marmura. Marmura este atât de apreciată pentru frumusețea și duritatea sa, dar și din motiv că avem în România propria carieră de marmură. Ca decorațiuni, se evidențiază prin doi umeri și o sculptură în mijlocul crucii, ceea ce este foarte simbolistic. Acestea se prelungesc în două lezene care subțiază vizual monumentul și îl fac să se încadreze perfect în peisaj.

Monument funerar cruce M 1007 de la Depozitul de cruci – ce detalii poate avea

Dacă dai comandă de un monument funerar cruce M1007, vei beneficia de un produs finit sobru și elegant. Monumentul funerar cruce M1007 este executat cu mare atenție de sculptorii noștri sau de mașini automate cu comandă numerică. Aparatura performantă asigură finisaje premium monumentului funerar ca tu să obții exact ceea ce cauți. Depozitul de cruci realizează monumente funerare la comandă și asigură livrare în toată România.

De ce oamenii aleg să pună monumente funerare pe mormânt

Monumentul funerar nu este doar pentru frumusețe, acesta are rolul de a de a servi ca o amintire vizibilă a morților pentru cei vii. Adesea acesta prezintă inscripții sau artă funerară. Monumentul funerar poate îndeplini mai multe funcții culturale. El poate juca un rol în ritualurile de înmormântare, poate servi ca obiect folosit de morți în viața de apoi și poate celebra viața și realizările morților, fie ca parte a practicilor de venerare a strămoșilor centrate pe rudenie, fie ca o manifestare dinastică orientată spre public.

M1007

Fisa tehnica

Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri
Opțiuni suplimentare
Inscripționarea nu este inclusă în prețul monumentului,vă rugăm adăugați acest serviciu separat.

Produse din aceeași categorie