Cruce marmura MM0005
  • Cruce marmura MM0005

Cruce marmura MM0005

Crucea are design complex, ce induce imaginea de infinit şi transcendentă. Este realizată din două corpuri distincte montate pe postament solid. Cele două părţi din marmură alăturate formează imaginea crucii efemere. În partea superioară se remarcă asimetrie, unul dintre blocurile de marmură fiind mai înalt. Blocul din dreapta ( sau din stânga) este mai mare, această opţiune este una personală.

1.800 RON
Disponibilitate:
In stoc
Executare in 10-15 zile lucratoare
Doriti inscrpionare ? ( max. 50 caractere in pretul afisat):
  • DA, DORESC INSCRIPTIONARE
  • NU DORESC INSCRIPTIONARE
Dimensiuni monument:
  • Dimensiune 1
  • Dimensiune 2
  • Dimensiune 3
  • Dimensiune 4
Cantitate:

Comanda telefonica
Livrare de la 300 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
300 RON
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile

Cruce marmură MM0005

Tabel dimensiuni

Placa stanga

Placa dreapta

Postament

Dimensiune 1

130x40x6

120x40x6

100x12x6

Dimensiune 2

130x40x8

120x40x8

100x15x8

Dimensiune 3

140x45x8

130x45x8

110x15x8

Dimensiune 4

140x45x10

130x45x10

110x20x10

Crucea din marmură MM0005 este un obiect funerar modern, care permite personalizarea locului de veci. Este creaţia unor specialişti, care doresc să vă ajute să omagiaţi memoria persoanelor dragi decedate. Poate fi considerată un obiect artistic pentru că se evidenţiază prin stil şi elegantă.  Este omagiul adus, într-un mod rafinat, celor ce au trecut în nefiinţă. 

Crucea are design complex, ce induce imaginea de infinit şi transcendentă. Este realizată din două corpuri distincte montate pe postament solid. Cele două părţi din marmură alăturate formează imaginea crucii efemere. În partea superioară se remarcă asimetrie, unul dintre blocurile de marmură fiind mai înalt. Blocul din dreapta ( sau din stânga) este mai mare, această opţiune este una personală. Liniile drepte şi proporţiile bine gândite ajută la crearea sentimentului de transcendență şi atingere a infinitului. Crucea, prin designul expresiv, subliniază practic călătoria sufletului către infinit. Drumul apoteotic este accentuat de vidul creat şi de lumină, care este simbol pentru puritate. 

Nu doar designul este gândit să aducă mai aproape nemurirea, dar şi materialele folosite. Marmura utilizată pentru realizarea acesteia este rezistentă, durabilă, compactă. Rezistă în fața intemperiilor şi nu este știrbită de trecerea timpului. Nu îşi modifica caracteristicile sub influența intemperiilor, a radiaţiilor solare şi nici în urma proceselor de îngheţ dezgheţ repetate. Odată cu trecerea anilor, îşi păstrează aceeași textura fină, netedă plăcută la atingere. 

Crucea este sculptată din blocuri de marmură albă. Micile striații gri ce străbat suprafaţă fină conferă un plus de eleganţă şi rafinament. Obiectul funerar este disponibile în mai multe variante de dimensiuni. Oferă spaţiu generos pentru inscripţionarea mesajelor ce însoţesc somnul veşnic.

Crucea MM0005 este obiectul care va ajută să vă exprimaţi recunoştinţa şi aprecierea față de persoana decedată. Este o piesă impresionantă ca design, rezistentă ca structură şi construcţie, delicată că textură.  

Fisa tehnica

Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri