Promotie Cruce marmura MM0005  - 1
  • Cruce marmura MM0005  - 1
Cruce marmura MM0005  - 1
Drag image to spin
  • 360
  • Cruce marmura MM0005  - 1

Cruce marmura MM0005

Crucea are design complex, ce induce imaginea de infinit şi transcendentă. Este realizată din două corpuri distincte montate pe postament solid. Cele două părţi din marmură alăturate formează imaginea crucii efemere. În partea superioară se remarcă asimetrie, unul dintre blocurile de marmură fiind mai înalt. Blocul din dreapta ( sau din stânga) este mai mare, această opţiune este una personală.

2.034 RON
Disponibilitate:
In stoc
Pregatire produs pentru livrare: x zile lucratoare
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Alege dimensiunea dorită, pretul se actualizează automat:
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:


Comandă rapidă

Livrare de la 450 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
450 RON
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile

Cruce marmură MM0005

DIMENSIUNE 1:

PLACA STÂNGĂ: 130X40X6 CM

PLACA DREAPTĂ: 120X40X6 CM 

POSTAMENT: 100X12X6 CM

DIMENSIUNE 2:

PLACA STÂNGĂ: 130X40X8 CM

PLACA DREAPTĂ: 120X40X8 CM 

POSTAMENT: 100X15X8 CM

DIMENSIUNE 3:

PLACA STÂNGĂ: 140X45X8 CM

PLACA DREAPTĂ: 130X45X8 CM 

POSTAMENT: 110X15X8 CM

DIMENSIUNE 4:

PLACA STÂNGĂ: 140X45X10 CM

PLACA DREAPTĂ: 130X45X10 CM 

POSTAMENT: 110X20X10 CM

Crucea din marmură MM0005 este un obiect funerar modern, care permite personalizarea locului de veci. Este creaţia unor specialişti, care doresc să vă ajute să omagiaţi memoria persoanelor dragi decedate. Poate fi considerată un obiect artistic pentru că se evidenţiază prin stil şi elegantă.  Este omagiul adus, într-un mod rafinat, celor ce au trecut în nefiinţă. 

Crucea are design complex, ce induce imaginea de infinit şi transcendentă. Este realizată din două corpuri distincte montate pe postament solid. Cele două părţi din marmură alăturate formează imaginea crucii efemere. În partea superioară se remarcă asimetrie, unul dintre blocurile de marmură fiind mai înalt. Blocul din dreapta ( sau din stânga) este mai mare, această opţiune este una personală. Liniile drepte şi proporţiile bine gândite ajută la crearea sentimentului de transcendență şi atingere a infinitului. Crucea, prin designul expresiv, subliniază practic călătoria sufletului către infinit. Drumul apoteotic este accentuat de vidul creat şi de lumină, care este simbol pentru puritate. 

Nu doar designul este gândit să aducă mai aproape nemurirea, dar şi materialele folosite. Marmura utilizată pentru realizarea acesteia este rezistentă, durabilă, compactă. Rezistă în fața intemperiilor şi nu este știrbită de trecerea timpului. Nu îşi modifica caracteristicile sub influența intemperiilor, a radiaţiilor solare şi nici în urma proceselor de îngheţ dezgheţ repetate. Odată cu trecerea anilor, îşi păstrează aceeași textura fină, netedă plăcută la atingere. 

Crucea este sculptată din blocuri de marmură albă. Micile striații gri ce străbat suprafaţă fină conferă un plus de eleganţă şi rafinament. Obiectul funerar este disponibile în mai multe variante de dimensiuni. Oferă spaţiu generos pentru inscripţionarea mesajelor ce însoţesc somnul veşnic.

Crucea MM0005 este obiectul care va ajută să vă exprimaţi recunoştinţa şi aprecierea față de persoana decedată. Este o piesă impresionantă ca design, rezistentă ca structură şi construcţie, delicată că textură.  

Fisa tehnica

Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri
Opțiuni suplimentare
Inscripționarea nu este inclusă în prețul monumentului,vă rugăm adăugați acest serviciu separat.