Cruce marmura stoc nr.391  - 1
  • Cruce marmura stoc nr.391  - 1
Cruce marmura stoc nr.391  - 1
  • Cruce marmura stoc nr.391  - 1

Cruce marmura stoc nr.391

Referinţă: CMS391

DIMENSIUNI :

100X55X8 CM

Inscripționarea nu este inclusă in preț. Vă rugăm adăugați acest serviciu separat. Denumire serviciu: MANOPERĂ INSCRIPȚIONARE MARMURĂ.

Postamentul nu este inclus în preț. Se poate comanda separat.

1.350 RON
Disponibilitate:
In stoc
Pregatire produs pentru livrare: x zile lucratoare
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:


Comandă rapidă

Livrare de la 450 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
450 RON
catre România prin
Livrare estimata: No estimated delivery specified zile

Bucurați-vă de o alegere deosebită pentru a aduce omagiu și respect persoanelor dragi cu ajutorul Crucii noastre din marmură de Ruschita. Această operă de artă realizată dintr-un masiv de marmură este un simbol durabil al amintirii, învăluit în eleganță și rafinament. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de înaltă calitate pentru un monument funerar sau pentru a aduce lumina amintirii într-un loc sfânt, această cruce este alegerea perfectă.

Materiale de Calitate Superioară pentru Oferi Longevitate și Frumusețe

Cu mândrie vă prezentăm crucea noastră realizată din marmură, un material nobil care conferă produsului final un aspect luxos și rafinat. Fabricată cu atenție la fiecare detaliu, această cruce impresionează prin finisajele deosebite, subliniindu-și frumusețea și durabilitatea. Marmura este cunoscută pentru rezistența sa în timp, asigurând că amintirea persoanelor dragi rămâne înălțată și neștirbită de trecerea anilor.

Personalizare pentru a Crea o Amintire Unică

Înțelegem că fiecare persoană merită o amintire personalizată și deosebită. De aceea, vă oferim posibilitatea de a personaliza crucea cu un mesaj sau numele persoanei iubite. Acest serviciu de inscripționare, deși separat în cost, adaugă o notă de unicitate și intimitate crucii dvs. Personalizarea este o modalitate de a reflecta personalitatea și viața celui comemorat, transformând o cruce într-o amintire vie.

Crearea unui Monument Etern prin Calitate și Respect

Cu Crucea noastră din marmură, nu numai că omagiați persoanele dragi, dar și creați un monument etern care să amintească de viața lor. Calitatea superioară a marmurei și atenția la detalii se îmbină pentru a exprima respectul și iubirea într-un mod cu adevărat impresionant. Această cruce va străluci în orice cimitir sau loc sfânt, iluminând amintirile cu o eleganță ce rămâne în timp.

Comandați Acum pentru a Păstra Vie Amintirea Dragilor

Nu așteptați să exprimați respectul și iubirea voastră eternă. Comandați acum această cruce excepțională din marmură de Ruschita pentru a crea un monument îndrăgit de toți cei care vor vizita locul omagierii. Cu fiecare detaliu finisat cu grijă, cu fiecare inscripționare personalizată, acest monument devine un simbol al amintirii vii și al respectului profund. Alegeți calitatea, alegeți durabilitatea, alegeți o amintire care va străluci în eternitate.

CMS391

Fisa tehnica

Material
Marmura
Opțiuni suplimentare
Inscripționarea nu este inclusă în prețul monumentului,vă rugăm adăugați acest serviciu separat.

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeași categorie