Placă comemorativă pentru animal de companie - caine PCM4-30x40x2 CM - 1
 • Placă comemorativă pentru animal de companie - caine PCM4-30x40x2 CM - 1
Placă comemorativă pentru animal de companie - caine PCM4-30x40x2 CM - 1
 • Placă comemorativă pentru animal de companie - caine PCM4-30x40x2 CM - 1

Placă comemorativă pentru animal de companie - caine PCM4-30x40x2 CM

Referinţă: PCM4-30x40x2

Animalul de companie este un prieten de nădejde pe durata vieții. Trecerea în neființă a acestuia este o pierdere imensă ce lasă în suflet durere, tristețe şi singurătate. Depozitul de Cruci vă este alături şi vă ajută să comemorați un companion de suflet, furnizând o varietate mare de plăci și obiecte funerare pentru animale de companie. O placă comemorativă pentru animal de companie - câine este soluția pentru a marca un loc important.


Pretul include si incriptionarea !

218 RON
Disponibilitate:
In stoc
Pregatire produs pentru livrare: x zile lucratoare
Rating:
(0)
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Gauri de prindere:
Model sablat la alegere:
 • C1
 • C2
 • C3
 • C4
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:


Comandă rapidă

Livrare de la 42 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
42 RON
catre România prin
Livrare estimata: 2 la 3 zile
Rating:
(0)

Placă comemorativă pentru animal de companie - câine PCM4-30x40x2 CM - în memoria unui companion iubit

Obiceiul de a înhuma animalele de companie nu este unul nou este vechi şi datează mii de ani, încă din vremea faraonilor, însă în ultimii ani a căpătat popularitate şi în rândul românilor.  Cimitirelor de animale li se oferă aceeași atenție ridicată ca şi celor unde se odihnesc rămășițele umane şi sunt amenajate cu morminte marcate prin plăci comemorative din marmură şi granit pentru animale de companie. 

Trecerea în neființă a unui animal de companie este o pierdere greu suportată de mulți dintre noi. Câinii sunt suflete pure ce ne umple viața şi ne oferă iubire necondiționată, așa că moartea acestora poate fi resimţită la fel de intens ca pierderea unor persoane dragi. Tot mai mulți oameni aleg să comemoreze companioni patrupezi, realizând funerarii şi totodată marcând locurile de odihnă veşnică ale căţeilor cu o placă comemorativă pentru animal de companie - câine PCM4-30x40x2 CM, placă comemorativă din granit sau alte tipuri de obiecte funerare.

Placa comemorativă pentru animal de companie - câine propusă de Depozitul de cruci are suprafața generoasă şi permite inscripţionarea numelui animalului trecut în nefiinţă, o imaginea a acestuia sau scrierea unui ultim mesaj de adio. 

Toate obiectele funerare destinate înhumării animalelor de companie sunt realizate din piatra naturală, marmură şi granit, de înaltă calitate prin tehnici CNC specializate. Acestea pot fi decorate cu diferite gravuri, imagini mesaje, pot fi livrate simple sau pot fi livrate cu găuri de prindere. Există numeroase opţiuni când vine vorba de selectarea plăcii ceremoniale pentru câini, însă toate sunt gândite să ajute la crearea unui loc liniştit, prietenos, asemeni companionului ce îşi face somnul veșnic.

Placa comemorativa pentru câine este realizată din marmură alb-gri de calitate premium şi poate fi achiziționată online, facil, întregul proces fiind unul simplist. 

PCM4-30x40x2

Fisa tehnica

Dimensiune
30x40x2 CM
Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeași categorie