• La reducere!

Vaza din marmura model VM1- cu defecte

80,00 RON
cu TVA

Vaza din marmura model VM1 cu defecte, realizata din marmura alb-gri de Grecia.

Produsul prezinta mici defecte cum ar fi fisuri sau bucati sarite din material, produsul este vandut ca si produs cu defecte desi din punct de vedere practic nu prezinta nici o problema doar o problem de aspect vizual.

Cantitate
Livrare in 1-2 zile lucratoare

Vaza se livreaza impreuna cu accesoriul din plastic pentru protectie aditionala.

Vazele din marmura alb-gri sunt realizate din blocuri de marmura, cu diverse veneaturi si nuante de culoare, de aceea fiecare produs este unic ca si prezentare, nu putem asigura doua produse identice doarece piatra naturala are diverse forme, culori si veneaturi. Totodata dorim sa va atentionam in cazul unei comenzi de cu mai mult de 1 produs de eventualele diferente de culoare dintre un produs si celalalt, totusi pentru vom face tot ce ne sta in putinta sa va oferim produse cu o culoare si veneatura asemanatoare, in limita posibilitatilor.

Produsul prezinta defecte vizuale care nu schimba calitatea produsului in sine, vaza nu se va rupe/spage/crapa altfel fata de cum ar fi un produs fara defecte. Cat timp prodsul este protejat de stres mecanic, termic ( inghet/dezget cu apa in interior) acesta nu se va deteriora in timp altfel comparativ cu un produs similar fara defecte.

Dimensiune 
Diametru 12 CM
Inaltime 25 CM
VM1
5 Produse

Fisa tehnica

Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri