Monumente funerare, cruci si placi comemorative din marmura si granit

The crosses and the funeral monuments are executed with a lot of care by our sculptors or by automatic machines with numeric commands, that means that we can supply a variety of funeral monuments and unique crosses or tombstones, also a variety of funeral monuments and marble and granite crosses in series respecting the demands of our clients.

PRODUCĂTOR DE CRUCI ŞI MONUMENTE FUNERARE

Cu o experiență de peste 20 de ani in tăierea, prelucrarea,finisarea şi fasonarea pietrei MARMOLUX vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de modele de cruci şi monumente funerare atât din marmură cât şi din granit.

Producția începe cu alegerea blocurilor din cariere de marmură şi granit, urmând apoi tăierea acestora cu fir sau disc diamantat în lespezi cu diverse dimensiuni. În funcție de tipul de produs necesar plăcile rezultate din tăiere sunt prelucrate de mașini automate sau de către sculptorii noștri pentru a da forma dorită pentru faza următoare care constă în finisarea și fasonarea pietrei.

Dispunem de o gamă variată de monumente funerare, cruci, felinare (candele), fotoceramică şi postamente pentru lucrări funerare precum și servicii de montaj, inscripționare, fotosablare și recondiționare.

Căutați monumente funerare sau cruci care nu sunt listate pe site-ul nostru? Vă rugăm să ne sunați astăzi pentru o ofertă competitivă la numărul de telefon 0765 971 099 sau să ne trimiteți un e-mail prin formularul nostru de contact online.

La cerere executăm lucrări complete de amenajare a cavoului cu marmură sau granit.

Oferim transport in toata tara indiferent de zona in care locuiti , nu se calculeaza kilometri suplimentari !

Featured Products

From the Blog

TESTIMONIALS