Folosirea serviciilor oferite pe site-ul nostru DEPOZITULDECRUCI.RO este permisa tuturor utilizatorilor. Prin folosirea site-ului implicit acceptati si va obligati sa respectati conditiile generale de mai jos. Fiecare utilizator pe site accepta termenii si conditiile pentru intreaga perioada a utilizarii site-ului.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile afisate va rugam sa NU folositi site-ul nostru.

Depozituldecruci.ro isi rezerva dreptul de a modifica TERMENII SI CONDITIILE oricand este necesar, fara o notificare prealabila. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea acestora implica acceptarea modificarilor efectuate. 

INFORMATII GENERALE ALE PRODUSELOR SI PRETURILOR

Produsele afisate sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza nici o obligatie contractuala. Produsele in realitate pot avea diferente de culoare si forma fata de produsele prezentate in poza, de aceea, dupa efectuarea comenzii, in functie de produsul comandat veti fi informat prin e-mail, mesaje sau alte mijloace de comunicare cu privire la aspectul real al produsului comandat, in general vom incerca trimiterea a minim 1 poza prin care puteti vedea exact produsul care il veti primi.

Produsele pot fi modificate/personalizate la cererea clientului. va atentionam ca produsele personalizate nu mai sunt eligibile pentru retur in termen de 14 zile conform legii. Totusi vom incerca, daca se poate, pentru anumite produse: cruci din marmura, cruci din granit sau alte produse care se pot reconditiona, returul acestora iar valoarea produsului/produselor comandate va fi rambursata numai dupa ce veti accepta reconditionarea acestara pentru a le aduce la starea initiala si veti accepta valoarea taxelor de reconditionare, manipulare sau alte taxe necesare pentru aducerea produsului la starea initiala.

Preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI sau alte monede internationale precum EURO sau USD dar moneda principala de facturare va fi LEI/RON. Preturile afisate includ TVA.

Preturile si imaginile de pe site pot surveni modificari in orice moment fara o notificare prealabila.

In cazul in care pretul unui produs este introdus in mod eronat pe site cu o valoare mai mica decat 10% din pretul real DEPOZITULDECRUCI.RO ( MARMOLUX SRL) isi rezerva dreptul de a anula comanda dumneavoastra sau a modifica pretul produsului cu cel corespunzator. In acelasi timp DEPOZITULDECRUCI.RO face eforturi pentru a pastra pretul produselo cat mai exacte.

GARANTIE

Produsele prezente pe site beneficiaza de garantie 2 ani pentru defecte de fabricatie. Produsele cumparate cu defectele de fabricatie prezentate explicit inainte de a lansa sau trimite/ridica comanda nu beneficiaza de garantie.