Monumente funerare, cruci si placi comemorative din marmura si granit

Crucile și monumentele funerare sunt executate cu mare atenție de sculptorii noștri sau de mașini automate cu comandă numerică, ceea ce înseamnă că putem furniza o gama variată de monumente funerare și cruci unicate, precum și o gama variată de monumente și cruci din marmură și granit în serie respectând cerinţele impuse de clienţii noştrii.

Producția începe cu alegerea blocurilor din cariere de marmură şi granit, urmând apoi tăierea acestora cu fir sau disc diamantat în lespezi cu diverse dimensiuni. În funcție de tipul de produs necesar plăcile rezultate din tăiere sunt prelucrate de mașini automate sau de către sculptorii noștri pentru a da forma dorită pentru faza următoare care constă în finisarea și fasonarea pietrei.

PRODUCĂTOR DE CRUCI ŞI MONUMENTE FUNERARE

Cu o experiență de peste 20 de ani in tăierea, prelucrarea,finisarea şi fasonarea pietrei MARMOLUX vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de modele de cruci şi monumente funerare atât din marmură cât şi din granit.

Monumentele funerare reprezintă un ultim omagiu adus unei persoane dragi care a părăsit lumea aceasta. Sunt accesorii comemorative cu tradiţie în România. Realizarea de monumente funerare presupune experiență, creativitate şi un stop de artă. Obiectele ce ies din mâinile meșterilor pricepuți sunt impresionante prin structură, aspect şi finisaje şi reuşesc să sublinieze respectul şi dragostea purtate persoanei ce şi-a început somnul veşnic. 

Marmura şi granitul sunt pietre naturale rezistente, au aspect luxos, somptuos şi imprimă un aer preţios monumentelor funerare. Sunt disponibile într-o varietate mare de culori şi nuanţe, şi conferă crucilor şi obiectelor funerare unicitate. Descoperă în categoriile monumente marmură şi monumente granit piesele care vor păstra vie amintirea celor trecuţi în nefiinţă. 

Dispunem de o gamă variată de monumente funerare, cruci, felinare (candele), fotoceramică şi postamente pentru lucrări funerare precum și servicii de montaj, inscripționare, fotosablare și recondiționare.

Căutați monumente funerare sau cruci care nu sunt listate pe site-ul nostru? Vă rugăm să ne sunați astăzi pentru o ofertă competitivă la numărul de telefon 0762 261 754 sau să ne trimiteți un e-mail prin formularul nostru de contact online.

Oferim transport in toata tara indiferent de zona in care locuiti , nu se calculeaza kilometri suplimentari !

Oferte speciale limitate

Ultimele articole postate

CE SPUN CLIENȚII