Monumente funerare, cruci si placi comemorative din marmura si granit

Monumente funerare ieftine

 • Producător de cruci şi monumente funerare

  Cu o experiență de peste 20 de ani in tăierea, prelucrarea,finisarea şi fasonarea pietrei MARMOLUX vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de modele de cruci şi monumente funerare atât din marmură cât şi din granit.

  Producția începe cu alegerea blocurilor din cariere de marmură şi granit, urmând apoi tăierea acestora cu fir sau disc diamantat în lespezi cu diverse dimensiuni. In funcție de tipul de produs necesar plăcile rezultate din tăiere sunt prelucrate de mașini automate sau de către sculptorii noștri pentru a da forma dorită pentru faza următoare care constă în finisarea si fasonarea pietrei.

  Crucile și monumentele funerare sunt executate cu mare atenție de sculptorii noștri sau de mașini automate cu comandă numerică, ceea ce înseamnă ca putem furniza o gama variata de monumente funerare și cruci unicate, precum și o gama variata de monumente și cruci din marmura și granit în serie respectând cerinţele impuse de clienţii noştrii.

  Dispunem de o gamă variată de monumente funerare, cruci, felinare (candele), fotoceramică şi postamente pentru lucrări funerare precum și servicii de montaj, inscripționare, fotosablare și recondiționare.

  La cerere executam lucrari complete de amenajare a cavoului cu marmura sau granit.

  Căutați monumente funerare sau cruci care nu sunt listate pe site-ul nostru? Vă rugăm să ne sunați astăzi pentru o ofertă competitivă la numărul de telefon 0765 971 099 sau să ne trimiteți un e-mail prin formularul nostru de contact online.

  Livrarea este conditionata de mai multi factori care cumulati pot intarzia comanda dumneavoastra, de aceea va punem la dispozitie detaliile privind termenele de pregatire pentru livrare pentru categoriile de produse achizitionate pe site-ul depozituldecruci.ro: pentru monumente funerare, modelele din stoc se livreaza in 1-2 zile iar modelele executate la comanda se livreaza in 10-14 zile lucratoare, fotoceramica se livreaza in 10 zile lucratoare, placile comemorative se livreaza in 3-4 zile lucratoare, vazele si felinarele se livreaza in 1-2 zile, alte accesorii se vor livra in 3-4 zile lucratoare.