Promotie Cruce marmura M10002  - 1
  • Cruce marmura M10002  - 1
  • Cruce marmura M10002  - 2
Cruce marmura M10002  - 1
Cruce marmura M10002  - 1 Cruce marmura M10002  - 2

Cruce marmura M10002

Referinţă: M10002

Cruce marmură M10002, un obiect funerar minimalist, elegant, durabil ce ajută la amenajarea unui loc de veci simplu, potrivit pentru reculegere, pentru comemorarea persoanelor dragi trecute în nefiinţă.

 

Cruce din marmura alb-gri, model M10002. 

 

Crucea are dimensiunea 74 x 30 x 6 CM, la cerere poate fi livrata si fara cep.

 

 

466 RON
Disponibilitate:
In stoc
Pregatire produs pentru livrare: x zile lucratoare
Livrare in 2-3 zile lucratoare
Alege dimensiunea dorită, pretul se actualizează automat:
  Produse naturale

Marmura si granitul sunt roci naturale si pot prezenta diferente de nuanta si de structura.

  Livrare prin curier sau transport special

Livram oriunde in Europa prin curier sau transport special

Cantitate:

Livrare de la 179 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
179 RON
catre România prin
Livrare estimata: 2 la 3 zile

Cruce marmură M10002 - obiect funerar cu însemnătate

Crucea este conform tradiţiilor obiectul funerar care face trecerea între cer şi pământ, care stabilește legătura între lumea noastră şi lumea veşnică, de aceea este nelipsită în amenajările funerare ale creștinilor ortodocşi. Obiectul funerar cruce marmură M10002 este potrivit pentru amenajările minimaliste, pentru mormintele ce se doresc a fi locuri de reculegere, în care domnesc liniştea şi pacea eternă.

Modelul cruce de marmură M10002 propus de magazinul Depozitul de cruci, format din cruce de marmură, placă comemorativă şi suport de prindere oferă spațiu generos pentru inscripţionarea mesajelor de adio şi permite prinderea confortabilă, dar durabilă a monumentului funerar. 

Monumentul funerar cruce de marmură M10002 este realizată prin tehnici CNC, fapt ce asigură finisaje impecabil realizate şi rezistență în timp. Marmura utilizată este o piatră naturală de înaltă calitate şi asigură întregului obiect funerar aspect elegant. Crucea de marmură, nelipsită de la capetele de odihnă ale celor trecuţi în nefiinţă călăuzește spiritele în lumea de apoi şi aduce consolare celor rămaşi în urmă. 

Crucea de marmură M10002 este o soluție accesibilă, rezistentă, durabilă pentru a aduce un ultim omagiu celor ce ne-au părăsit. Alături de statuetele cu îngeraşi şi vazele de marmură întregeşte ansamblul funerar tradiţional în rit creștin ortodox. 

 

Transportul monumentului funerar se face prin serviciul de curierat rapid, fiind oferită atât verificarea coletului la livrare cât și asigurarea coletului în cazul unor eventuale evenimente neplăcute.

 

Fabrica noastră realizează monumente funerare în serie cu o capacitate foarte mare de producție, în cazul în care doriți mai mult de 10 bucăți din același produs nu ezitați sa ne contactați pentru a vă putea face o oferta personalizată !

 

M10002

Fisa tehnica

Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri
Opțiuni suplimentare
Inscripționarea nu este inclusă în prețul monumentului,vă rugăm adăugați acest serviciu separat.

S-ar putea sa-ti placa

Produse din aceeași categorie