Placă comemorativă pentru animal de companie - pisică PCM6-30x40x2 CM

Referinţă: PCM6-30x40x2

Pisica este un partener de suflet ce oferă in timpul vieții iubire şi devotament necondiţionat. Moartea animalului de o companionului poate fi o pierdere imensă ce aduce tristeţe nemărginită. Depozitul de cruci vă este alături în sarcina de amenajare a locului de veci a pisicii, propunând o varietate mare de plăci comemorative speciale. O placă comemorativă pentru animal de companie - pisică PCM6-30x40x2 CM, poate fi soluţia de a găsi liniştea sufletească a celor ce trec prin astfel de momente dificile.

Pretul include si incriptionarea !

148 RON
Disponibilitate:
In stoc
Livrare in 2-3 zile
Gauri de prindere:
Model sablat la alegere:
  • C1
  • C2
  • C3
  • C4
  • C5
Cantitate:

Comanda telefonica
Livrare de la 36 RON daca cumperi astazi pentru: România

 Calculeaza costul de livrare
Livrare:
36 RON
catre România prin
Livrare estimata: 2 la 3 zile

Placă comemorativă pentru animal de companie - pisică PCM6-30x40x2 CM - minimalistă,  durabilă, elegantă

Înhumarea pisicilor de companie este un obicei practicat se mii de ani. A vă arăta aprecierea faţă de animalul devotat prin amenajarea locului de somn etern este o formă de dragoste faţă de cea care ani de zile v-a oferit iubire necondiţionată. Amenajarea mormântului a devenit pentru mulţi proprietari de animale, o modalitate de acceptare a pierderii, o activitate ce aduce linişte sufletească şi împlinire. Cimitirele de animale sunt spaţii bine organizate, fiecare mormânt având toată atenţia din partea administratorilor. Mormintele companionilor sunt marcate cu plăci comemorative deosebite, realizate din piatra naturală durabilă de înaltă calitate, personalizate cu numele fiecărui animal şi, uneori, cu inscripţii deosebite care diferențiază fiecare loc.

O placă comemorativă pentru animal de companie - pisică PCM6-30x40x2 CM - reprezintă soluţia potrivită de a marca, cum se cuvinte, mormântul unui companion drag. Plăcile comemorative furnizate de magazinul online depozitul de cruci sunt realizate din marmură, prin tehnică de prelucrare CNC, fapt pentru care au design minimalist distins şi calitate deosebită. Obiectele funerare cu dimensiune prestabilită pot fi livrate simple sau, la cerere, pot fi personalizate cu inscripţionări şi desene reprezentative. 

Trecerea în eternitatea pisicii este un moment trist, dureros, însă sentimentele intense de goliciune sufletească pot fi atenuate prin amenajarea mormântului, un loc ce va fi întotdeauna unul special. Pe placă comemorativă pentru animal de companie - pisică PCM6 cu dimensiune 30x40x2 cm realizată din marmură poate fi gravat numele animalului, data naşterii, a decesului dar şi mesaje de adio înduioşătoare. 

Păstrarea vie a amintirii pisicii dragi, prin amenajarea exemplară a mormântului reprezintă cea mai simplă formă de vă exterioriza, de a arată sentimentele puternice pentru animalul ce ani de zile v-a bucurat existența. 

PCM6-30x40x2

Fisa tehnica

Dimensiune
30x40x2 CM
Material
Marmura
Culoare material
Alb-gri

Produse din aceeași categorie